Κυριακή 18 Απριλίου 2021
14 oC
LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Κοροναϊός: Λεπτό προς λεπτό στο in.gr η εξάπλωση παγκοσμίως
VOULI

To πρόγραμμα για τις 18/4/2021

08:30 Ένας Μοντέρνος Παυσανίας Ντοκιμαντέρ
Ελληνική σειρά ντοκιμαντέρ. Ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης, πολιτικός, συγγραφέας και μελετητής της Ιστορίας του τόπου μας περιηγείται σε γνωστούς ή και λιγότερο γνωστούς αρχαιολογικούς χώρους.
08:55 Σαν Σήμερα στην Πολιτική Ενημέρωση
Ανασκόπηση των σημαντικότερων πολιτικών γεγονότων που συνέβησαν σαν σήμερα.
09:00 Φιλαρμονική του Χονγκ Κονγκ στη Βιέννη Μουσική
Η Φιλαρμονική του Χονγκ Κόνγκ υπό τη διεύθυνση του Jaap van Zweden ερμηνεύει στην αίθουσα Musiκ Verein της Βιέννης το Κοντσέρτο για βιολί και ορχήστρα του Μπετόβεν και την 5η Συμφωνία του Προκόφιεφ. Σολίστ στο βιολί ο Νing Feng.
10:30 Φοιτητιβίσματα Ενημέρωση
Συλλογικές δημιουργίες 28 φοιτητών και φοιτητριών από 11 Τμήματα Οπτικοακουστικών Σπουδών και Επικοινωνίας 7 Ελληνικών Πανεπιστημίων, στο πλαίσιο πρακτικής άσκησής τους στην Τηλεόραση της Βουλή.
11:00 Αυτοδιοίκηση Ενημέρωση
Με την Κέλλυ Κοντογεώργη. Η εκπομπή έχει ως στόχο να ανοίξει έναν κανάλι επικοινωνίας ανάμεσα στους αιρετούς εκπροσώπους των ΟΤΑ και τους εκπροσώπους της κεντρικής πολιτικής σκηνής αλλά και της κεντρικής δημόσιας διοίκησης.
12:00 Από Τόπο Σε Τόπο Ντοκιμαντέρ
Σειρά εκπομπών που προβάλουν τα ήθη, τα έθιμα και την πολιτιστική κληρονομιά μας, ταξιδεύοντας στην ελληνική περιφέρεια. Παραγωγή: Βουλή Τηλεόραση 2017.
14:00 Κατάθεση Ψυχής Ψυχαγωγική εκπομπή
Ιστορίες και αφηγήσεις ξεχωριστών ανθρώπων του τραγουδιού.
15:00 Σε Προσκυνώ Γλώσσα Ψυχαγωγία
Εκπομπή με τον καθηγητή Γλωσσολογίας, Γιώργο Μπαμπινιώτη και τη δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα που αναδει­κνύει θέματα που άπτονται της γλωσσικής παιδείας και της σχέσεώς μας με την ελληνική γλώσσα.
16:00 Τι Λέει ο Νόμος Ειδικό
Ενημερωτική εκπομπή. Συζήτηση με τους εισηγητές των κομμάτων για το νομοθετικό έργο.
17:30 Κυνηγοί Μαγισσών (The Witch Hunters) Ταινίες
Ξένη ταινία. Δράμα παραγωγής 2018. Ο 10χρονος Γιόβαν γεννήθηκε με μερική εγκεφαλική παράλυση. Η κατάστασή του έχει μοιραία διαμορφώσει τον τρόπο που σκέφτεται. Η καθημερινότητα του Γιόβαν ξαφνικά αλλάζει ολοκληρωτικά με την άφιξη της Μίτσα, της νέας συμμαθήτριάς του.
19:00 Συνάντηση Ψυχαγωγία
Μια εκπομπή που ακολουθεί τα δημιουργικά βήματα και τις ιδέες ανθρώπων των γραμμάτων, των τεχνών και των επιστημών. Μια συνάντηση-αφορμή να καταθέσουν βιώματα, πρόσωπα τα οποία χαρακτηρίζουν την εποχή μας.
20:00 Βιβλιοβούλιο Ενημέρωση
Μια παρεμβατική εκπομπή που δίνει έμφαση στην επικαιρότητα του βιβλίου προσεγγίζοντάς το με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Συγγραφείς μιλούν στον Μανώλη Πιμπλή για τα τελευταία τους βιβλία αλλά και για τις αντιλήψεις τους για τον κόσμο.
21:00 Θεατροσκόπιο Ψυχαγωγία
Μια περιήγηση στον κόσμο του Θεάτρου, στα πρόσωπα και τις παραστάσεις.
22:00 Αΐντα Μουσική
Όπερα του Βέρντι, παραγωγής 2001. Από το Θέατρο Τζουζέπε Βέρντι του Μπουσσέτο. Προλογίζει ο Κώστας Κακαβελάκης, συνθέτης, ιστορικός μουσικολόγος.
00:30 Από Τόπο Σε Τόπο Ντοκιμαντέρ
Σειρά εκπομπών που προβάλουν τα ήθη, τα έθιμα και την πολιτιστική κληρονομιά μας, ταξιδεύοντας στην ελληνική περιφέρεια. Παραγωγή: Βουλή Τηλεόραση 2017.
02:30 Επανάληψη Προγράμματος Επανάληψη
Παρακολουθήστε πρόγραμμα σε επανάληψη.