Τηλεόραση
VOULI

To πρόγραμμα για τις 1/4/2020

09:00 Επανάληψη Προγράμματος Επανάληψη
Παρακολουθήστε πρόγραμμα σε επανάληψη.
10:00 Κάμερα Ζιζάνιο Σειρές
Επεισόδιο: 8. Ταινίες μικρού μήκους για παιδιά και νέους, που έχουν σαν δημιουργούς μαθητές και μαθήτριες δημοτικού και γυμνασίου.
11:00 Εκπαιδευτική Τηλεόραση - 2ος Κύκλος Ειδικό
Επεισόδιο: Παιδιά Ήρωες Μυθοπλασίας. Πρόγραμμα.
12:00 Τετράδια Κοινοβουλευτικού Λόγου - 1ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: Ηλίας Ηλιού: 23/06/1965 Η Κρίση Εξουσίας του 1965. Για τον Ηλία Ηλιού μιλούν οι Ηλίας Νικολακόπουλος και Κωνσταντίνος Τσουκαλάς.
12:30 Κοινοβουλευτικές Ιστορίες Ντοκιμαντέρ
Τεκμηριωμένα γεγονότα της νεότερης και σύγχρονης ιστορίας από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους ως σήμερα, που διαδραματίστηκαν στο χώρο του Κοινοβουλίου. Παρουσίαση: Τάκης Κάμπρας. Παραγωγή: Βουλή - Τηλεόραση 2016.
13:30 Οι Κοινοβουλευτικοί Διαμορφωτές της Σύγχρονης Ελλάδας Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: Θεμιστοκλής Σοφούλης, ο επίμονος ισορροπιστής. Ο Θεμιστοκλής Σοφούλης (1860-1949), διάσημος αρχαιολόγος, πολιτεύεται για πρώτη φορά στην αυτόνομη ηγεμονία της γενέτειράς του Σάμου. Εκλέγεται Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων 4 φορές και αναλαμβάνει πρωθυπουργός για πρώτη φορά το 1924.
14:00 Μαγικός Φανός Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: 25. Ευγενία Δημητροπούλου. Σημαντικοί Έλληνες μιλούν για τη σχέση τους με τις τέχνες, τα γράμματα και τον αθλητισμό.
15:00 Έλληνες Αειναύτες Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: Οι Έλληνες της Αζοφικής. Ελληνική σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής 2015. H ιστορία, η παράδοση και η εξέλιξη της ελληνικής ναυτιλίας, οι άνθρωποι που την διαμόρφωσαν, οι τόποι που πρωτοστάτησαν στην ανάπτυξή της, οι λόγοι και οι αιτίες που την οδήγησαν στην πρωτοκαθεδρία της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας.
16:00 Βιβλιοβούλιο Ενημέρωση
Επεισόδιο: 33. Φραγκίσκη Αμπατζοπούλου. Μια παρεμβατική εκπομπή που δίνει έμφαση στην επικαιρότητα του βιβλίου προσεγγίζοντάς το με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Συγγραφείς μιλούν στον Μανώλη Πιμπλή για τα τελευταία τους βιβλία αλλά και για τις αντιλήψεις τους για τον κόσμο.
17:00 Αστικό Τοπίο Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: Μια ιστορική διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας. Μια διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας, στις οδούς Αιόλου - Αθηνάς - Αγ. Αικατερίνης - Κουμουνδούρου. Μιλά ο Μάνος Μπίρης, αρχιτέκτονας ομότιμος καθηγητής της ιστορίας της αρχιτεκτονικής του Ε.Μ.Π.
18:00 Ο Λόγος της Γραφής Ψυχαγωγία
Μια εκπομπή για το βιβλίο και την ανάγνωση, που φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα διαχρονικό λογοτεχνικό αρχείο Ελλήνων πεζογράφων και ποιητών, αλλά και μια κλασική βιβλιοθήκη ξένης λογοτεχνίας. Παράλληλα ενημερώνει τους θεατές/αναγνώστες για τις νεότερες εκδόσεις.
18:30 Μαγικός Φανός Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: 25. Ευγενία Δημητροπούλου. Σημαντικοί Έλληνες μιλούν για τη σχέση τους με τις τέχνες, τα γράμματα και τον αθλητισμό.
19:00 Λόγω Τέχνης Ενημέρωση
Μία Έκθεση: 200 Χρόνια Κοινοβουλευτισμού. Σειρά εκπομπών που προβάλουν και αναδεικνύουν πρόσωπα και δράσεις από το χώρο του πολιτισμού. Παραγωγή: Βουλή Τηλεόραση 2016.
20:00 Συνάντηση Ψυχαγωγία
Επεισόδιο: Ανθή Δοξιάδη, Μέρος Α'. Μια εκπομπή που ακολουθεί τα δημιουργικά βήματα και τις ιδέες ανθρώπων των γραμμάτων, των τεχνών και των επιστημών. Μια συνάντηση-αφορμή να καταθέσουν βιώματα, πρόσωπα τα οποία χαρακτηρίζουν την εποχή μας.
20:30 Τα Μικρά Μυστικά των Μεγάλων Ζωγράφων Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: Λουόμενοι στην Ανιέρ (1884) του Ζωρζ Σερά. Η σειρά παρουσιάζει την ιστορία της τέχνης με έναν εντελώς νέο τρόπο. Τα έργα ζωντανεύουν και ξεφεύγουν από τα όρια της κορνίζας, για να μας πουν για την εποχή και την ιστορία.
21:30 Θεατροσκόπιο Ψυχαγωγία
Επεισόδιο: 'Δαιμονισμένοι' του Ντοστογέφσκι. Μια περιήγηση στον κόσμο του Θεάτρου, στα πρόσωπα και τις παραστάσεις.
23:00 Διαβουλεύσεις Ενημέρωση
Μια εκπομπή με πανοραμική ματιά και ευήκοον ους που δίνει χρόνο στα σημαντικά. Η Ματρώνη Δικαιάκου διαβουλεύεται επί υποθέσεων άξιων λόγου με πολίτες που κοινωνούν τις ιδέες τους, στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής.
00:00 Ηχογραφώντας τη Μουσική Ντοκιμαντέρ
Σειρά ντοκιμαντέρ οκτώ ωριαίων επεισοδίων, παραγωγής ΗΠΑ 2015, για την ιστορία των μουσικών ηχογραφήσεων.
01:00 Μουσικοί Διάλογοι Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: Γιώργος Φακάνας. Μουσική σειρά εκπομπών του Αλέξανδρου - Δράκου Κτιστάκη, στις οποίες σκιαγραφεί τις προσωπικότητες των μουσικών της ελληνικής τζαζ σκηνής μέσα από μια δημιουργική αλλά και βιωματική σκοπιά.
Κινηματογράφος
Τηλεόραση
Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας